Black friday

Black Friday

-> Overzicht met exclusieve Black friday deals!

 

Black friday

Black Friday is een van oorsprong Amerikaanse term. De dag bestaat al sinds het jaar 1932. Bij de Amerikaanse Black Friday is een van oorsprong consument staat deze dag bekend als de eerste dag van de kerst inkopen. Winkeliers maken hier graag gebruik van en spelen hierop in door Black Friday Deals aan te bieden. In de verenigde staten staan deze deals bekend als de beste deals van het jaar. Winkeliers openen hun winkels vroeg in de ochtend, of zijn zelfs ’s nachts al open. Consumenten doen de gekste dingen om deze deals te veroveren; in tentjes voor de deur slapen totdat de winkel opent, andere shoppers zijn op black friday de hele dag online om de beste deals te veroveren. Ondertussen is de Black Friday trend overgewaaid naar Nederland! Vele Nederlandse detaillisten doen mee en voorzien u van de beste deals tijdens dit laatste weekend van november.

Meedoen aan de Black Friday gekte?

de beste black friday dealsZeker weten! Retailers geven niet zomaar kortingen tijdens deze dagen. Dagen? Ja, het klinkt alsof black friday alleen op vrijdag is, maar vaak geven de retailers ook nog korting op de zaterdag erna. De kortingen die de retailers geven zijn niet niks. Tijdens de gekte kunnen de kortingen bij de Black friday deelnemers oplopen tot 70%! Houd hierbij vooral elektronica en witgoed in de gaten. In deze product categorieen kunnen retailers de hoogste kortingen geven. Producten zoals iPads, iMacs, televisies, gadgets en andere elektronica gaan er vaak voor spotprijzen uit. Bent u rond november 2016 dus opzoek naar duurdere producten? Wacht dan even af wat de retailers te bieden hebben. Een korting van 70% tijdens black friday 2016 kan zeer de moeite waard zijn!

Vind de beste black friday deals

Op een gegeven moment ziet u door de virtuele bomen het virtuele bos niet meer. Black friday deals liggen voor het oprapen, maar aan een overzicht ervan schort het in Nederland. Wij maken het u makkelijk. Wij zorgen dat u netjes alle deelnemers en deals op een rijtje voorgeschoteld krijgt. Gaat u met uw tentje voor de deur van de Media markt staan? Of maakt u het uzelf wat makkelijker en besteld u de beste deals online. Door online te bestellen geniet u vele voordelen. U hoeft niet in de rij te staan, u weet zeker dat het product nog op voorraad is en u kunt ook buiten de openingstijden van de deals profiteren!

De beste black friday deals zijn te vinden bij de grootste aanbieders/detaillisten. Zij hebben vaak nog grote voorraad aan het eind van het jaar welke tegen lage prijzen eruit gaan. Enkele voorbeelden van deze grote detaillisten zijn:

  • Bol.com
  • Wehkamp
  • BCC

Wat afgelopen jaar opviel was het feit dat Coolblue nog niet meedeed met de Black friday acties. Zou het dit jaar anders zijn? Blijf hiervan op de hoogte, laat uw email adres achter en ontvang de beste deals in uw mail!

Team Black Friday Deals NL

Overzicht met onze exclusieve Black friday deals!

Geef een reactie