Tips voor Black Friday in de Verenigde Staten

Tips voor Black Friday in de Verenigde Staten

 

Wanneer je eveneens wenst te kunnen genieten van de gigantische kortingen die op Black Friday worden aangeboden loont het beslist de moeite waard om tijdens deze dag een tripje naar de Verenigde Staten te overwegen. Misschien kan je op deze manier ook je droom waarmaken om Thanksgiving eens echt op z’n Amerikaans te beleven. Hoe dan ook, wanneer je voor het eerst Black Friday wenst te beleven in de Verenigde Staten zal je ongetwijfeld een aantal interessante tips kunnen gebruiken. Wij zetten deze graag even voor jou op een rijtje.

 

Een parkeerplaats vinden op Black Fridayblack friday

Wanneer je het bijvoorbeeld leuk vindt om Thanksgiving te beleven in de Verenigde Staten is de kans groot dat je ook op Black Friday nog steeds ergens nabij een Amerikaanse grootstad vertoeft. De aantrekkingskracht van de grote koopjes is dan opeens wel heel groot en waarom zou je ook eens niet proberen je slag te slaan? Om Black Friday te kunnen beleven in de Verenigde Staten zijn er evenwel een aantal zaken waar je rekening mee dient te houden. In eerste instantie is er bijvoorbeeld een parkeerplaats voor je (huur)auto. Nabij de grootste warenhuizen parkeren mensen doorgaans reeds een week op voorhand hun auto. Dit zorgt er voor dat de beste plekjes dichtbij de uitgang doorgaans al snel bezet zijn. Op de dag zelf je auto hier kwijtraken is bovendien onbegonnen werk, dus hou hier altijd rekening mee.

 

Vroeg opstaan is de boodschap!

Veel mensen die nog nooit eerder Black Friday hebben meegemaakt denken dat beginnen met shoppen om negen uur in de ochtend vroeg is. Denk maar snel iets anders! Veel winkels hanteren tijdens deze dag namelijk niet alleen andere openingsuren, daarnaast staan er doorgaans reeds om drie of vier uur in de morgen behoorlijke wachtrijen voor de populairste warenhuizen. Een andere reden om extra vroeg je wekker te zetten op Black Friday heeft betrekking tot het feit dat heel veel populaire artikelen reeds vroeg op de dag zijn uitverkocht. Winkels slaan zelfs voor Black Friday slechts een veelal beperkte voorraad per product in omdat ze willen zorgen voor een zo uitgebreid en divers mogelijk assortiment. Heb je met andere woorden specifieke artikelen in gedachten die je wenst aan te kopen tegen een zo voordelig mogelijk prijskaartje? Zorg er dan voor dat je voldoende vroeg in je favoriete winkel aanwezig bent op Black Friday!

 

Niet alle winkels geven kortingen!

Naast bovenstaande dien je er ook rekening mee te houden dat lang niet alle winkels een korting geven op Black Friday. Ben je in New York en hoop je een mooie korting te scoren in Victoria’s Secret? Dan kom je van een koude kermis thuis… Deze winkels staan er namelijk om bekend helemaal niet mee te doen aan de gekte rond Black Friday. Dit wil evenwel niet zeggen dat een bezoekje brengen aan deze winkel geen aanrader is, in tegendeel. Er is namelijk altijd wel een bepaalde sale terug te vinden die er voor zorgt dat je bijvoorbeeld meerdere bh’s of slipjes kan aankopen tegen een extra scherpe prijs. Hoe dan ook, vooraleer je in de richting van een bepaalde winkel te begeven is het altijd interessant om eerste na te gaan of de shop in kwestie mee doet met de Black Friday deals gekte of niet.

 

Korting op Apple producten? Alleen op Black Friday!

Je zal het ongetwijfeld reeds hebben gemerkt, wanneer je producten van Apple wenst aan te kopen hoef je doorgaans niet op kortingen te rekenen. Wanneer je op Black Friday in de Verenigde Staten bent hebben we echter goed nieuws voor jou! Dit is immers de enige dag in het jaar waarop Apple winkels er wel degelijk voor kiezen om een korting toe te kennen aan hun klanten. Zo wordt die mooie nieuwe Macbook of die interessante iPod of iPhone meteen een behoorlijk stuk voordeliger!

 

Aangepaste openingsuren bij Macy’s

Zoals eerder in dit artikel reeds aangegeven hanteren heel veel winkels, vooral warenhuizen voor Black Friday afwijkende openingsuren. Dit geldt uiteraard ook voor het super populaire Macy’s. Op Black Friday opent het warenhuis dan ook veelal reeds om drie uur in de nacht de deuren. Hoewel je misschien denkt dat je dan rustig je slag kan slaan is dat in de praktijk helaas niet het geval. Zelfs op dit onmens vroege uur staan er namelijk reeds (lange) rijen en vliegen de vele geschenkjes over de toonbank.

Geef een reactie