Black Friday taferelen in de Verenigde Staten

Black Friday taferelen in de Verenigde Staten

Black Friday is zoveel meer dan gewoon een extra vrije dag om de kalkoen van Thanksgiving te verteren. Op deze dag worden er door grote ketens, maar ook door de kleinere winkels vaak ontzettend grote black friday deals aangeboden op de standaard verkoopprijs. Daar komt bij dat mensen in een groot aantal Amerikaanse staten vrij zijn waardoor er een nog grotere drukte heerst op de Amerikaanse straten dan anders reeds het geval is. Black Friday wordt in de Verenigde Staten aanzien als de (super voordelige) start van de aankopen voor de feestdagen en dat zullen zowel de winkeliers als potentiële kopers geweten hebben. Ieder jaar opnieuw krijgen we de gekste taferelen te zien uit de Verenigde Staten met betrekking tot Black Friday die we je uiteraard niet willen onthouden.

 

De beste aanbiedingen van het jaar

Wanneer je plannen hebt om op Black Friday te gaan winkelen in de Verenigde Staten zal je vaak van de ene verbazing in de andere vallen. Het spreekt voor zich dat we ook hier over de nodige kortingen beschikken die doorheen het jaar worden toegekend, maar nooit vallen ze zo hoog uit als op Black Friday in de Verenigde Staten het geval is. Artikelen die doorgaans veel te duur zijn om in huis te halen worden met een korting van 80 procent meteen een behoorlijk stuk aantrekkelijker. Op Black Friday kan je als klant dan ook steeds genieten van de beste aanbiedingen die worden aangeboden. Mede omwille van deze reden is dit voor velen dan ook het moment om de eerste geschenken voor de feestdagen in huis te halen. Let wel, de enorme kortingen die worden aangeboden zorgen er niet zelden voor dat er enkele vervelende taferelen ontstaan die het winkelplezier een beetje kunnen beperken.

 

Zoek op voorhand een plaats voor je auto

Kijk er niet vreemd van op wanneer je merkt dat de parkings van de bekendste en populairste warenhuizen langzaam maar zeker vol staan met wagens die er maar niet meer weg lijken te willen. Veel mensen kiezen er namelijk bewust voor om reeds een week voor het plaatsvinden van Black Friday hun wagen te parkeren zo dicht mogelijk bij de uitgang. Ze doen dit om er zeker van te zijn dat ze hun aankopen op efficiënte en veilige wijze huiswaarts kunnen brengen, ook bij minder goed weer. Ga je op Black Friday naar een populair winkelcentrum zo halverwege de dag? In dat geval ben je er vaak aan voor de moeite en is een parkeerplaats vinden nagenoeg onmogelijk, zeker in de grootsteden.

 

Snelle uitverkoop van populaire producten

Niet alleen jij, maar ook verschillende andere mensen zijn op zoek naar die ene prachtige broek of die super snelle gloednieuwe laptop. Wanneer je er zeker van wil zijn dat je de mooiste producten in huis kan halen tegen een zo scherp mogelijke prijs is het dan ook altijd belangrijk om zo vroeg mogelijk op de dag te beginnen met winkelen. Denk verder ook niet dat acht of negen uur in de ochtend vroeg is. Op Black Friday kiezen verschillende shops er namelijk voor om hun deuren extra vroeg te openen. Bij warenhuizen als Macy’s kan er doorgaans reeds worden gewinkeld vanaf drie of vier uur in de ochtend. Schrik er bovendien niet van wanneer er zelfs rond dit tijdstip reeds lange rijen worden gevormd voor de ingang.

 

Ga bij voorkeur met de fiets of te voet

Je met de fiets een weg banen doorheen het vaak gestoorde verkeer van een stad als New York of Los Angeles lijkt op het eerste zicht geen goed idee. Op Black Friday is het evenwel de beste keuze die je kan maken. Veel mensen zien namelijk de mooiste koopjes aan hun neus voorbij gaan omdat ze gedurende een lange tijd vast komen te zitten in het verkeer. Er wordt zelfs algemeen aangenomen dat de benaming Black Friday een verwijzing is naar het ongekend drukke verkeer en dat was zo reeds voor er monsterkortingen werden aangeboden. Kan je nagaan welke drukte er vandaag de dag heerst! Het mag in ieder geval duidelijk zijn, wanneer je zo efficiënt mogelijk wil winkelen de dag na Thanksgiving en wanneer je geen uren in het verkeer wenst door te brengen is te voet gaan of de fiets nemen altijd interessant. Let wel op dat je, je aankopen op een comfortabele en veilige wijze mee naar je verblijfplaats kan nemen.

Geef een reactie